Kom Alles Te Weten
Over Solid Friends
Going Africa

Solid Friends

Hallo allemaal, wij zijn de Solid Friends. Wij zijn van plan om  in 2020 naar Bloemfontein te gaan, in Zuid-Afrika. Daar is Lebone Village. Wij willen daar naartoe gaan om fruitbomen te planten! Het in Zuid-Afrika moeilijk om aan fruit te komen, en zo helpen wij Lebone Village om verder te ontwikkelen en   zelfstandiger te worden. We zullen de komende maanden veel acties voeren om naar ons doel toe te werken, dus u zult nog veel van ons horen! U kunt ons nual sponsoren.

(al het geld van de acties gaat naar de fruitbomen)

Alvast Bedankt Voor Uw Hulp!

Lebone Village

Lebone Village is een christelijke kindertehuis, gelegen net buiten Bloemfontein in de Provincie Vrijstaat in Zuid Afrika. Lebone Village is erop gericht hoop, waardigheid en hulp te bieden aan kwetsbare kinderen, hun ouders en allen die door armoede worden getroffen. Het 11 personeel van het kindertehuis vangt aidswezen op, geven onderwijs, voedsel en medicijnen aan deze kinderen maar ook aan kinderen uit de buurt die door armoede geen regulier onderwijs kunnen volgen. Verder geven ze vaktrainingen aan mensen uit de buurt, zodat ze zelfredzaam worden en een baan kunnen gaan zoeken. De Nederlandse Stichting Vrienden van Lebone Village, waarvan ons gemeentelid Johan de Hoop voorzitter is, wil in samenwerking met de jeugd van onze gemeente en de ZWO in de zomer van 2020 een fruitboomgaard in Lebone Village gaan aanleggen, zodat de zelfredzaamheid weer groter wordt. 

Loading...

Agenda

 • Vanaf eind maart kunt u bij ons een boom adopteren. 

  De geadopteerde boom krijgt een mooi plaatsje in onze boomgaard. U ontvangt een certificaat en een mooie foto van de boom op zijn nieuwe plekje.

 • Op 29 juni zullen wij aanwezig zijn op de opendag van Den Eelder.

  U kunt ons vinden bij de wc's.

 • Momenteel zijn we bezig met het organiseren van een Carwash in de maand September.

  Meer informatie volgt.

 • Op de gemeentedag in September zullen wij een Barbecue organiseren.

  De Barbecue zal een Zuid-Afrikaans thema hebben.

 • In November zullen wij aanwezig zijn bij de Winterfair in Heusden.
 • Dit jaar hebben we met groot succes een plantenmarkt gehouden.

  Volgendjaar zullen we dat weer doen rond de maanden april en mei. 

Wie Gaan Er Mee?

Locatie

De Reis Begint Over...

Days
Hours
Minutes
Seconds

Social Accounts

     


fb button anbi button

Naar boven