Kom Alles Te Weten
Over Solid Friends
Going Africa

Solid Friends


Hallo allemaal, wij zijn de solid friends. Wij zijn van plan om in 2020 naar Bloemfontein te gaan, in Zuid-Afrika. Daar is Lebone Village. Wij willen daar naartoe gaan om fruitbomen te gaan planten! Het is in ZuidAfrika moeilijk om aan fruit te komen, en zo helpen wij Lebone Village weer om verder te kunnen ontwikkelen. We zullen de komende maanden veel acties voeren, dus u zult nog veel van ons horen! U kunt ons nu al sponsoren (al het geld van de acties gaat naar de fruitbomen).

Alvast Bedankt Voor Uw Hulp!

Lebone Village

Lebone Village is een christelijke kindertehuis, gelegen net buiten Bloemfontein in de Provincie Vrijstaat in Zuid Afrika. Lebone Village is erop gericht hoop, waardigheid en hulp te bieden aan kwetsbare kinderen, hun ouders en allen die door armoede worden getroffen. Het 11 personeel van het kindertehuis vangt aidswezen op, geven onderwijs, voedsel en medicijnen aan deze kinderen maar ook aan kinderen uit de buurt die door armoede geen regulier onderwijs kunnen volgen. Verder geven ze vaktrainingen aan mensen uit de buurt, zodat ze zelfredzaam worden en een baan kunnen gaan zoeken. De Nederlandse Stichting Vrienden van Lebone Village, waarvan ons gemeentelid Johan de Hoop voorzitter is, wil in samenwerking met de jeugd van onze gemeente en de ZWO in de zomer van 2020 een fruitboomgaard in Lebone Village gaan aanleggen, zodat de zelfredzaamheid weer groter wordt. 
Loading...

Agenda

 • 1 zakje voor 3 euro en 2 zakjes voor maar 5 euro!

  Wilt  u een zakje kopen dan kan u dat opgeven bij een van de jongeren of een leidinggevende.

  De actie loopt tot Pasen dus weer er snel bij! (maart/april)

 • Op 14 April zullen een paar van onze jongeren een praatje houden in de kerk om te vertellen wat we met dit project willen gaan doen.

  Na de dienst kunt u nog even blijven hangen voor koffie, thee, limonade en een lekker stukje taart!

 • Vanaf eind maart kunt u bij ons een boom adopteren. 

  De geadopteerde boom krijgt een mooi plaatsje in onze boomgaard. U ontvangt een certificaat en een mooie foto van de boom op zijn nieuwe plekje.

Locatie

De Reis Begint Over...

Days
Hours
Minutes
Seconds

Social Accounts

     


fb button anbi button

Naar boven