Reguliere diensten

Elke zondag worden in de Grote of Catharijnekerk twee diensten gehouden, om 10.00 uur en om 17.00 uur. Er wordt uit het Nieuwe Liedboek "Zingen en bidden in huis en kerk" gezongen. Ook komt de gemeente samen op kerstavond (24 december) en kerstmorgen, op oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen, op de Goede Vrijdag en de Hemelvaartsdag en op de avond van de biddag en de dankdag voor gewas en arbeid.

Kindernevendienst & 10+ Club

Tijdens de eredienst is er voor kinderen die naar groep 1 t/m 3 gaan en voor kinderen van groep 4 t/m 6 de mogelijkheid om naar de kindernevendienst te gaan. Zij krijgen op hun eigen niveau uitleg over een bepaald bijbelgedeelte volgens rooster.

Contact: Sifra van der Weegen - 06-36123376 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast de kindernevendienst is er voor jongeren van groep 7 en 8 10+ Club. Deze groep komt om de week bij elkaar. 

Contact: -/-

Doopdiensten

Ouders die hun kind willen laten dopen zijn welkom op de doopzitting die gemiddeld 4 x per jaar wordt gehouden. Tijdens de doopcatechese wordt met de doopouders de doopdienst voorbereid.

Avondmaalsdiensten

Het avondmaal wordt elk jaargetijde gevierd en wel in een morgendienst, die om 10.00 uur begint. Op Goede Vrijdag begint de avondmaalsdienst om 19.30 uur. Op de voorafgaande vrijdag (en op de Witte Donderdag) is er om 16.00 uur een korte avondmaalsdienst in Zorgcentrum Sint Antonius voor de bewoners van dit huis en voor de bewoners van de aanleunwoningen.

Huwelijksdiensten

Om teleurstelling te voorkomen dienen bruidsparen tijdig met enkele mogelijke data scriba en koster te benaderen, voordat andere afspraken worden gemaakt.

Afscheidsdiensten

Bij overlijden van een gemeentelid gelieve men contact op te nemen met de predikant. Het is mogelijk (en vaak gebruikelijk) in een bijzondere dienst in ons kerkgebouw afscheid te nemen van de overledene. De predikant verzorgt de inrichting van de dienst in overleg met de nabestaanden.
Voor niet-gemeenteleden is huur van de kerk mogelijk. Inlichtingen bij de kosterij.