Kerkauto

Wie met de auto gehaald wil worden om een kerkdienst bij te wonen kan contact opnemen met degene die op een bepaalde zondag voor deze taak staat genoteerd. Zie hiervoor het kerkblad.
Contact: Maryse Vos -  06-44356394 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerktelefoon / Opname op CD

Gemeenteleden die voor een aansluiting op de kerktelefoon in aanmerking willen komen, kunnen die wens kenbaar maken en informatie krijgen over de kosten die daaraan verbonden zijn. Ook is het mogelijk een CD-opname van een dienst te bestellen.
Contact: Maryse Vos -  06-44356394 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Crèche

Elke zondagmorgen is er vanaf 9.45 uur in De Open Hof, Breestraat 10, een crèche voor baby's, peuters en kleuters.
Contact: Sonja van Dis-Nieuwkoop - 0416-691769

Kerkcollecten

Wie (voor eigen gemak, veiligheid, of om de fiscus te kunnen bewijzen giften aan kerk en diaconie te hebben geschonken) liever geen geld in de collectezakken doet, kan achter in de kerk enveloppen met collectemunten (of collectebonnen van € 5 en € 12,50) verkrijgen. Ingevoegd is een aanwijzing voor de betaling per bank.

Koffiedrinken na de dienst

Na elke morgendienst drinken we gezamenlijk koffie en fris in de zijbeuk van de kerk.