Onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad worden diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Doel: het bieden van ontspanning en toerusting voor een verantwoordelijk leven met God en de naaste.

Het rekeningnummer van het jeugdwerk is: NL96RABO0121719456.
Contact: jeugdouderling: Marian Bok - JDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Creche

Elke zondagmorgen is er vanaf 9.45 uur in De Open Hof, Breestraat 10, een crèche voor baby's, peuters en kleuters.
Contact: Sonja van Dis-Nieuwkoop - 0416-691769 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kindernevendienst

Tijdens de eredienst is er voor kinderen die naar groep 1 t/m 3 gaan en voor kinderen van groep 4 t/m 6 de mogelijkheid om naar de kindernevendienst te gaan. Zij krijgen op hun eigen niveau uitleg over een bepaald bijbelgedeelte volgens rooster.
Contact: Sifra van der Weegen - 06-36123376 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10+ Club

Is voor jongeren van groep 7 en 8 en komen om de week bij elkaar.
Contact: Jacomine van der Schans - 06-10890393 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kidsclub

De kidsclub organiseert voor de kinderen van de kindernevendienst en 10+ een middagdienst op bid- en dankdag om 14.00 uur in de kerk. Daarnaast organiseert ze een leuke activiteit tijdens de jaarlijkse gemeentedag en 1 of 2 uitjes door het jaar heen. Contact: Sonja van Dis-Nieuwkoop -0416-691769 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Solid Friends

Is voor jongeren die naar de middelbare school gaan. Er zijn twee groepen, een onder- en bovenbouw groep, met elk een eigen programma. Elke laatste zondag van de maand (m.u.v. feestdagen, dan is het een week later) komt Solid Friends bij elkaar in de bovenzaal van de Open Hof van 14.30 tot 16.30 uur.
Contact: Marian Bok - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugddiensten

De jongeren organiseren ongeveer 2 keer per jaar een jeugddienst. Op 4e advent het kerstjeugdfeest en vaak ook een jeugddienst in het voorjaar. Tijdens deze diensten zingen de kinderen van de KND en 10+ onder begeleiding van de kerkband en spelen ze een zelfgemaakt script.
Contact: Marian Bok - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamp

Elk jaar is er kamp voor 10+ en Solid Friends. Rondom een thema zijn er allerlei spellen, opdrachten en activiteiten op een mooie locatie. Meestal is dit van zaterdag op zondag.
Contact: Marian Bok - JDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spirit

Vanaf de startzondag in september tot de bidstond voor gewas en arbeid komen de catechesegroepen bijeen onder de naam Spirit (12-14 jaar) en Esprit (15-17 jaar), in de nevenruimten van de kerk, op dinsdagavond van 19.00 tot 19.45 uur.
Spirit: Contact Marian Bok - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en  Mevr. N. Rijneveld-van Ginkel - 0416-691981 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Esprit: Contact Marian Bok - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Via het kerkblad Vigilate en de zondagse afkondigingen worden de diverse data en tijden steeds bekend gemaakt.