logo-pgh
logo-kerkbalans

TOEZEGGING KERKELIJKE BIJDRAGE 2021

Middels dit formulier kunt u uw toezegging kenbaar maken:

Om de druk op onze vrijwilligers zo laag mogelijk te houden EN om de kans op een COVID besmetting zo laag mogelijk te houden kunt u uw toezegging voor Kerkbalans 2021 alleen digitaal kenbaar maken. 

Mocht u niet uit het digitale toezeggingsformulier komen, dan kunt u contact opnemen met één van de onderstaande kerkrentmeesters (zij zullen uw toezegging noteren en opnemen in de administratie): 

Carin Zuidema (0416-859754)

Hans de Weerd (0183-442550)

Hans Verschoor (kerkrentmeesters@pgheusden.nl)

 

 

Stap 1

Typ uw administratienummer. Deze vindt u in de brief die u onlangs heeft ontvangen.

Het administratienummer vindt u op de brief die u onlangs van ons hebt ontvangen. GEEN BRIEF ONTVANGEN EN U WILT TOCH EEN BIJDRAGE LEVEREN? VUL DAN 0000 IN ALS ADMINISTRATIENUMMER

Typ uw naam

Typ uw adres

Typ uw postcode

Typ uw woonplaats

Typ uw emailadres

Stap 2

maak een keuze

Als u kenbaar maakt dat u uitgeschreven wil worden uit het regsiter van de PKN dan zal de wijkouderling contact met u opnemen.

Typ het totaal van uw toezegging voor dit jaar

Maak een keuze...

Ongeldige keuze

Stap 3

EUR 0,00

U gaat akkoord met de privacyvoorwaarden, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

U gaat akkoord met de betaling van het door u toegezegde bedrag. Bij een betaling via iDeal betaalt u het volledige bedrag in een keer. Bij een bankoverschrijving heeft u gekozen voor een termijnbetaling. U bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige overschrijving van het termijnbedrag. Het College van Kerkrentmeesters neemt bovenstaande gegevens op in de administratie en zal u periodiek herinneren als een periodieke betaling aan uw aandacht is ontschoten.

Mocht hebben aangegeven dat u uitgeschreven wenst te worden dan zal de wijkouderling contact met u opnemen voor een gesprek. 

Wij hebben uw akkoord expliciet nodig.

Ongeldige invoer

     


fb button anbi button

Naar boven