Kerstpakketten voor Spangen

Opnieuw biedt de diaconie iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan de zorg die onze zustergemeente in Spangen biedt aan arme, kwetsbare en eenzame medemensen.

In de Rotterdamse wijken Spangen en Bospolder Tussendijken leeft meer dan 30% van de bewoners onder de armoedegrens. Buurtpastor en missionair werker Nico van Spunter: 'Soms, als ik me suf pieker, waar ik het geld en de hulpmiddelen vandaan moet halen om de nood te lenigen, denk ik aan de kerken...) Zouden we dwarsverbindingen kunnen creëren?'

Laten we ook vanuit Heusden dit jaar, waarin alles zo anders is, zo'n dwarsverbindingen maken. Juist in deze tijd, waarin mensen zo op zichzelf zijn aangewezen, kan een pakket met dagelijkse boodschappen zoveel betekenen en moed geven om het vol te houden.

De waarde van een pakket is ongeveer € 30,-

(maar wij zijn blij met iedere bijdrage)

Stap 1 (Uw gegevens) 

Typ uw emailadres

Stap 2 (Uw gift voor Kerstpakketten voor Spangen)

Typ het totaal van uw gift in

Juist in deze tijd, waarin mensen zo op zichzelf zijn aangewezen, kan een pakket met dagelijkse boodschappen zoveel betekenen en moed geven om het vol te houden. De waarde van een pakket is ongeveer € 30,- (maar wij zijn blij met iedere bijdrage)

Stap 3 (Uw gift overmaken)

EUR 0,00

Ongeldige invoer

     


fb button anbi button

Naar boven