Onze kerkdiensten in tijden van het corona-virus

De Protestantse Gemeente te Heusden volgt rondom het Corona-virus de preventie richtlijnen van het RIVM, de GGD en de PKN.  Al deze instanties raden inmiddels af om alle bijeenkomsten met meer dan 20 mensen af te gelasten. Deze maatregel geldt tot en met 5 april 2020." 

De diensten op komende zondagen zijn daarom aangepast. De ochtenddienst zal worden gehouden zonder bezoekers, maar via kerkkomroep  (https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10788) uitgezonden worden. U kunt de dienst zowel beluisteren als bekijken. 

Omdat de servers van kerkomroep.nl overbelastkunnen raken, kunt u de dienst ook bekijken op ons YouTube kanaal (https://www.youtube.com/user/HervormdeGemHeusden).

Vanwege de uitzending via YouTube zal de dienst komende zondagen al eerder in de ochtend, vanaf 8:00 uur, worden opgenomen. Vanaf even voor 10:00 uur is de dienst dan beschikbaar op YouTube

De middagdienst vervalt voorlopig.

Uit zorgvuldigheid worden zware preventiemaatregelen genomen. "Mijd sociale contacten" is de indringende oproep van onze premier. Als kerkenraad zijn wij blij dat we de kerkdiensten via Kerkomroep en YouTube kunnen voortzetten.

We u regelmatig op de hoogte van verdere ontwikkelingen in onze gemeente.

De kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Heusden wenst u Gods zegen toe in deze verwarrende tijd.